Zunanji salon

Stil in udobje vaše dnevne sobe na dvorišču, terasi ali balkonu – to je lounge pohištvo za zunanji prostor. V poplavi raznovrstnih stilov, oblik in barv boste zagotovo našli popoln kos zase.

Sestavljene garniture so na voljo v lesu, aluminijaste garniture, iz ratana ali pa kombinirani kovina in les. Vsi so stilsko dovršeni, opremljeni z udobnimi blazinami iz tkanine ali platna. Zraven garniture spada tudi klubska mizica, ki stilsko dopolnjuje pohištvo. Pohištveno garnituro je mogoče dopolniti še z tabureji, dodatnimi blazinami in pokrovi.

Zunanje pohištvene garniture je priporočljivo zaščititi z pokrivalom iz poliestra. Le te bodo zaščitile pohištvo pred močnim soncem, dežjem, ostalimi vremenskimi neprilikami ter prahom in umazanijo. Zaščita pohištva bo tudi poskrbela, da bo vaše pohištvo trajalo še dolgo vrsto let. Enostavna namestitev na pohištvo ter odstranitev.

Pohištvene garniture so primerne za urejene vrtove ali terase s pridihom elegance in udobnosti. Ob primerni skrbi in vzdrževanju vašega pohištva bo vaš vrt vzbujal občudovanje daleč naokoli. Vam pa bo nudil sproščujoč in udoben košček raja.

2018-12-11T11:31:30+01:00