Zunanja osvetljava našega vrta

Zunanja osvetljava vam lahko prinese veliko koristi. Uporabljamo jo za osvetlitev poti do vhodnih vrat, omogoča vam kar najbolje izkoristiti vašo teraso v toplih poletnih nočeh, lahko ustvarite čudovite vizualne učinke svetlobe in sence med vašimi rastlinami na vrtu ter konec koncev odvrača tudi vlomilce.

S takšno ponudbo izdelkov, ki so na voljo lahko vrtna razsvetljava postane privlačna značilnost za dopolnitev sodobnih ali bolj klasičnih vrtnih slogov.

Kaj je pomembno pri nameščanju zunanjih luči

Varnost naj nam bo vedno na prvem mestu.  Ne pozabite izklopiti električne napetosti preden se lotite nameščanja luči. Nato testirajte ali je električno vezje izklopljeno, preden začnete. Zaradi vaše varnosti, je treba izdelke namestiti v skladu z navodili.

Področje, ki potrebuje razsvetljavo pogosto določa katera osvetlitev je najprimernejša v določenem prostoru. Če želite osvetliti pot do hiše, potem bo najboljša navigacijska osvetljava, saj omogoča ljudem, da ostanejo varni in enostavno sledijo poti, namesto dekorativne osvetljave, ki bi lahko osvetlila le manjši del poti in ne celotnega.

Vir energije ima velik pomemben del pri tem ali boste lahko premikali razsvetljavo po vrtu ali pa ne. Fiksne električne luči je treba priključiti na omrežje, zaradi česar so dobra izbira, če želite osvetlitev blizu hiše. Na drugi strani pa sveče, baterije ali pa sončna energija nimajo nobenih omejitev in jih je mogoče premikati kamorkoli želite.

Nekaj primerov:

2018-12-11T11:26:30+01:00