O podjetju2019-03-13T12:42:47+01:00

O podjetju

Gaf trgovina je specializirana trgovina za uvoz in prodajo vrtnega pohištva. Kot neposredni uvozniki – direktno od proizvajalcev iz različnih azijskih držav, želimo kupcu približati izdelke tako po kvaliteti, dizajnu in seveda po ceni.

Pleteno vrtno pohištvo je izdelano iz sintetičnih pletiv, odpornih proti vremenskim in okoljskim vplivom. Zaradi izredne prožnosti pletivo lahko sledi linijam zahtevnih oblikovalcev in tako je pleteno vrtno pohištvo pravi izziv za inovativne oblike. Leseno vrtno pohištvo, izdelano iz visokokakovostne tikovine, je trajno in s svojo sivo barvo čaroben okras vrta. Terase mestnih okolij in podeželski vrtovi, ki jih bogati leseno vrtno pohištvo, postanejo bivalno okolje brezčasne lepote.

Spreminjanje bivalne kulture na prostem pomembno vpliva na razvoj vrtnega pohištva. Vrtno pohištvo, ki ga sestavljajo klopi, počivalniki in vrtne garniture, narejene iz tikovine, krasijo parke in vrtove že stoletje…

Vljudno Vas vabimo na obisk našega salona, kjer si vrtnega pohištva lahko ogledate tudi ostale visokokakovostne izdelke kot so avstralski žari Beef Eater.

Prepričani smo, da pri nas lahko dobite nove ideje za popestritev in polepšanje Vašega bivalnega prostora.

Vizitka

GAF TRGOVINA d.o.o.

Pelechova cesta 17 a
Preserje pri Radomljah
1235 Radomlje
Slovenia

Mobitel: 040 120 747
Telefon: + 386 (0)1 729 50 20
E-mail: gaf@gaf.si
Spletna stran: www.vrtno-pohistvo.eu