Kako izbrati vrtno mizo

Vrtna miza spada v osnovni inventar vsakega lepo urejenega vrta. Vrtno mizo naj obdajajo udobni vrtni stoli. Ena izmed najpomembnejših stvari pri izbiri in načrtovanju nakupa vrtne mize je velikost le-te. V kolikor se ne morete odločiti o tem ali kupiti večjo ali manjšo mizo, se odločite rajši za večjo, saj poti nazaj ni v primeru, da bo premajhna.

Ob nakupu pa morete pomisliti tudi na to ali jih boste pozimi shranjevali v notranje prostore ali pa jih boste pustili zunaj. Glede na to da so običajno naravni materiali, kot je les manj vzdržljivi na različne vremenske pogoje in umetni materiali, kot je kovina, plastika ali umetna masa bolj vzdržljivi. Tako se vam bo lažje odločiti tudi za material. V kolikor se boste odločili za shranjevanje vrtnega pohištva v zimskih mesecih, potem morda ne bi bilo napačno kupiti zložljivega vrtnega pohištva, ki zavzame manj prostora, je lažje ter posledično tudi cenejše.

V pestri izbiri materialov, oblik in stilov vsak najde nekaj kar bo dodalo dodatno vrednost vrtu. Bodisi da izberemo med pestro ponudbo materialov: tikovina,ratan, les, kamen, aluminij, kovina, keramika in še veliko drugih. Modernih ali klasičnih oblik, podaljšane mize ali tiste manjše, uporabne za postaviti kakšno malenkost nanjo.

2018-12-11T11:31:53+01:00