6 nasvetov, ki jih morate vedeti o mizah za piknik

Vaša piknik miza vam lahko spremeni videz vašega zunanjega prostora. Nekaj zunanjih del bo potrebnih in že boste imeli spremenjen videz vaše okolice.

Pobarvajte mizo

Prebarvajte vašo obstoječo piknik mizo, da se bo zlila z vašim zunanjim dekorjem. Barvanje ni samo kozmetični popravek vašega zunanjega pohištva, ampak je mnogo več. Pomaga tudi pri zaščiti vašega zunanjega pohištva, saj ta le tako traja dlje.

Čistilo za leseno vrtno pohištvo

Mizo zaščitite

Vaša miza in stoli so redno izpostavljeni vsem vremenskim neprilikam, vlaga, dež, močno sonce, mraz… Kljub temu, da vaše zunanje pohištvo hranite čez zimo v notranjih prostorih, so še vedno precej izpostavljeni  vlagi in močnem soncu. Zato, jih preventivno zaščitite, in jim podaljšajte njihovo življenjsko dobo.

Zložljiva vrtna miza

Pokrijte jih

Če imate masivno zunanje pohištvo, potem vam bo všeč ideja o zapiranju vašega pohištva. Delo lahko prepustite profesionalcem ali pa se ga lahko lotite sami. V kolikor bo pohištvo dobro zaščiteno in zatesnjeno, vam zanj ni treba skrbeti.

Možnosti nakupa

Razmislite o možnostih nakupa. Razmislite kateri stil pohištva vam je najbolj všeč, ali je to moderno ali retro, rabljeno ali staro, iz naravnega materiala ali iz plastike. Ko boste izbirali pohištvo, bodite pozorni le na to, da izberete dobro kvaliteto, da ne boste vsakih nekaj let morali kupovati novega.

Moderno kovinsko vrtno pohištvo

Namen pohištva

Razmislite tudi, za kakšen namen boste uporabljali zunanje pohištvo; ali bodo to večja druženja z družino in prijatelji ali pa bodo to bolj intimna romantična druženja v družinskem krogu. Glede na to boste lažje izbrali vašo vrtno mizo ter preostalo pohištvo.

Dodajte blazine

Vašemu vrtnemu pohištvu dodajte blazine in ga napravite še bolj udobnega. Znano je, da že nekaj minut dnevno na svežem zraku pomaga odpraviti stres, zato si le naredite čimbolj udobno kot je mogoče. Vaš vrt lahko tudi spremenite v pisarno na prostem in tako izkoristite delovni čas s prostim časom.

Ležalne blazine za vrtne ležalnike

 

2018-12-11T11:27:48+01:00